Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224
Title: Визначення доброякісності м'яса птиці
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
м'ясо птиці
тушка свіжа
тушка підозрілої свіжості
жир птиці
Issue Date: 4-Nov-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Паска М. Визначення доброякісності м'яса птиці / Стоцко З., Паска М. // Мясной бизнес. - 2008. - № 4. - С. 94.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МБ_Стоцько_Паска_2008.pdf230.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.