Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-11-04T10:42:05Z-
dc.date.available2020-11-04T10:42:05Z-
dc.date.issued2020-11-04-
dc.identifier.citationПаска М. Визначення доброякісності м'яса птиці / Стоцко З., Паска М. // Мясной бизнес. - 2008. - № 4. - С. 94.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectтушка свіжаuk_UA
dc.subjectтушка підозрілої свіжостіuk_UA
dc.subjectжир птиціuk_UA
dc.titleВизначення доброякісності м'яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МБ_Стоцько_Паска_2008.pdf230.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.