Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T10:42:05Z | - |
dc.date.available | 2020-11-04T10:42:05Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Визначення доброякісності м'яса птиці / Стоцко З., Паска М. // Мясной бизнес. - 2008. - № 4. - С. 94. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Паска Марія | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | тушка свіжа | uk_UA |
dc.subject | тушка підозрілої свіжості | uk_UA |
dc.subject | жир птиці | uk_UA |
dc.title | Визначення доброякісності м'яса птиці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МБ_Стоцько_Паска_2008.pdf | 230.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.