Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184
Title: | Органолептична оцінка якості варених ковбас |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Личук, М. Г. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | варені ковбаси органолептична оцінка якості |
Issue Date: | 3-Nov-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Органолептична оцінка якості варених ковбас / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 3(54). - С. 97. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_2007_стаття.pdf | 520.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.