Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-11-03T07:22:18Z-
dc.date.available2020-11-03T07:22:18Z-
dc.date.issued2020-11-03-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Органолептична оцінка якості варених ковбас / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 3(54). - С. 97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінка якостіuk_UA
dc.titleОрганолептична оцінка якості варених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_2007_стаття.pdf520.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.