Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Личук, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Lychuk, M. H. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T07:22:18Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T07:22:18Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-03 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Органолептична оцінка якості варених ковбас / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 3(54). - С. 97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка якості | uk_UA |
dc.title | Органолептична оцінка якості варених ковбас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_2007_стаття.pdf | 520.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.