Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184
Title: Органолептична оцінка якості варених ковбас
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: варені ковбаси
органолептична оцінка якості
Issue Date: 3-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Органолептична оцінка якості варених ковбас / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 3(54). - С. 97.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27184
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_2007_стаття.pdf520.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.