Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135
Title: | Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу виготовлення сальтисонів наповнення сальтисонів зельц |
Issue Date: | 29-Oct-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Паска М. Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів / З. Стоцко, М. Паска // Мясной бизнес. - 2007. - № 10 (67). - С. 86 |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска 2007_3.pdf | 513 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.