Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T12:06:07Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T12:06:07Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-29 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів / З. Стоцко, М. Паска // Мясной бизнес. - 2007. - № 10 (67). - С. 86 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Паска Марія | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | виготовлення сальтисонів | uk_UA |
dc.subject | наповнення сальтисонів | uk_UA |
dc.subject | зельц | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска 2007_3.pdf | 513 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.