Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-10-29T12:06:07Z-
dc.date.available2020-10-29T12:06:07Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationПаска М. Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів / З. Стоцко, М. Паска // Мясной бизнес. - 2007. - № 10 (67). - С. 86uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectвиготовлення сальтисонівuk_UA
dc.subjectнаповнення сальтисонівuk_UA
dc.subjectзельцuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти виготовлення сальтисонівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2007_3.pdf513 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.