Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135
Title: Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
виготовлення сальтисонів
наповнення сальтисонів
зельц
Issue Date: 29-Oct-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Паска М. Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів / З. Стоцко, М. Паска // Мясной бизнес. - 2007. - № 10 (67). - С. 86
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27135
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2007_3.pdf513 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.