Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27128
Title: | Окремі аспекти ідентифікації м'ясних консервів |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | м'ясні консерви способи фальсифікації консерви кафедра готельно-ресторанного бізнесу переваги м'яса у консервах |
Issue Date: | 29-Oct-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Паска М. Окремі аспекти ідентифікації м'ясних консервів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 8. - С. 96. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27128 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска 2007_2.pdf | 434.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.