Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27128
Title: Окремі аспекти ідентифікації м'ясних консервів
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: м'ясні консерви
способи фальсифікації консерви
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
переваги м'яса у консервах
Issue Date: 29-Oct-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Паска М. Окремі аспекти ідентифікації м'ясних консервів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 8. - С. 96.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27128
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2007_2.pdf434.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.