Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-10-29T10:42:37Z-
dc.date.available2020-10-29T10:42:37Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationПаска М. Окремі аспекти ідентифікації м'ясних консервів / Р. Кравців, М. Паска, М. Личук // Мясной бизнес. - 2007. - № 8. - С. 96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27128-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectм'ясні консервиuk_UA
dc.subjectспособи фальсифікації консервиuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectпереваги м'яса у консервахuk_UA
dc.titleОкремі аспекти ідентифікації м'ясних консервівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2007_2.pdf434.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.