Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661
Title: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
силабус
Issue Date: 11-May-2020
Citation: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с.
Abstract: Метою дисципліни ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sylabus_tsinoutvorennia_v_HRB_onovlenyi.pdf85.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.