Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-11T11:01:53Z-
dc.date.available2020-05-11T11:01:53Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661-
dc.description.abstractМетою дисципліни ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sylabus_tsinoutvorennia_v_HRB_onovlenyi.pdf85.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.