Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395
Title: | Теоретичні аспекти розвитку барної справи |
Authors: | Паска, Марія Потопа, Катерина Paska, Mariia Potopa, Kateryna |
Keywords: | барна справа |
Issue Date: | 23-Apr-2020 |
Citation: | Паска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 56-57. |
Abstract: | Історія виникнення барів сягає далекого минулого. Поява підприємств позадомашнього харчування пов'язана з розвитком професійної кулінарії. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_16_56-57.pdf | 77.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.