Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorПотопа, Катерина-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorPotopa, Kateryna-
dc.date.accessioned2020-04-23T11:54:05Z-
dc.date.available2020-04-23T11:54:05Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationПаска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 56-57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395-
dc.description.abstractІсторія виникнення барів сягає далекого минулого. Поява підприємств позадомашнього харчування пов'язана з розвитком професійної кулінарії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбарна справаuk_UA
dc.titleТеоретичні аспекти розвитку барної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_16_56-57.pdf77.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.