Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Потопа, Катерина | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Potopa, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T11:54:05Z | - |
dc.date.available | 2020-04-23T11:54:05Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 56-57. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25395 | - |
dc.description.abstract | Історія виникнення барів сягає далекого минулого. Поява підприємств позадомашнього харчування пов'язана з розвитком професійної кулінарії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | барна справа | uk_UA |
dc.title | Теоретичні аспекти розвитку барної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_16_56-57.pdf | 77.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.