Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388
Title: | Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Authors: | Коркуна, Орислава Мичуда, Марія Korkuna, Oryslava Mychuda, Mariia |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес інновації |
Issue Date: | 23-Apr-2020 |
Citation: | Коркуна О. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Орислава Коркуна, Марія Мичуда // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 31-34. |
Abstract: | Актуальність теми дослідження полягає в особливій ролі ресторанних послуг у сучасному українському суспільстві. Ресторанний бізнес - це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності. Люди приходять у ресторан не тільки скуштувати вишукані страви, а й відпочити, отримати естетичне задоволення та поспілкуватися |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_09_31-34.pdf | 89.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.