Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Мичуда, Марія | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Mychuda, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T10:45:44Z | - |
dc.date.available | 2020-04-23T10:45:44Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Коркуна О. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Орислава Коркуна, Марія Мичуда // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 31-34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми дослідження полягає в особливій ролі ресторанних послуг у сучасному українському суспільстві. Ресторанний бізнес - це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності. Люди приходять у ресторан не тільки скуштувати вишукані страви, а й відпочити, отримати естетичне задоволення та поспілкуватися | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.title | Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_09_31-34.pdf | 89.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.