Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388
Title: Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Коркуна, Орислава
Мичуда, Марія
Korkuna, Oryslava
Mychuda, Mariia
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
інновації
Issue Date: 23-Apr-2020
Citation: Коркуна О. Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Орислава Коркуна, Марія Мичуда // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 31-34.
Abstract: Актуальність теми дослідження полягає в особливій ролі ресторанних послуг у сучасному українському суспільстві. Ресторанний бізнес - це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності. Люди приходять у ресторан не тільки скуштувати вишукані страви, а й відпочити, отримати естетичне задоволення та поспілкуватися
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25388
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_09_31-34.pdf89.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.