Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24279
Title: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 6-Feb-2020
Citation: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 8 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань та навиків щодо чинників та показників, які формують рівень конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24279
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма КЗІГ.pdf485.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.