Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24279
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-06T13:52:44Z | - |
dc.date.available | 2020-02-06T13:52:44Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-06 | - |
dc.identifier.citation | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 8 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24279 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань та навиків щодо чинників та показників, які формують рівень конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма КЗІГ.pdf | 485.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.