Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-06T13:52:44Z-
dc.date.available2020-02-06T13:52:44Z-
dc.date.issued2020-02-06-
dc.identifier.citationКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24279-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань та навиків щодо чинників та показників, які формують рівень конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма КЗІГ.pdf485.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.