Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКурчаба, Тетяна-
dc.contributor.authorКізло, Н.-
dc.contributor.authorДуткевич, Т.-
dc.contributor.authorKurchaba, Tetiana-
dc.date.accessioned2020-01-31T10:39:38Z-
dc.date.available2020-01-31T10:39:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКурчаба Т. М. «Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа(на прикладі ЛДУФК)» / Курчаба Т. М., Кізло Н. Б., Дуткевич Т. М. // Науковий часопис НПУ ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : зб. наук. пр. – Київ, 2019. – Вип. 5К(113)19. – С. 183–188.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24155-
dc.description.abstractУ статті подаються результати пілотажного дослідження по вивченню соціальних мотивів обрання спеціальності готельно-ресторанна справа студентами ЛДУФК на матеріалі соціологічного опитування. Аналіз анкет студентів І-ІІІ курсів дозволив з‘ясувати мотиви обрання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - можливість проходити практику за кордоном; можливість відвідувати готелі та ресторани для ознайомлення з їх роботою. Опитування студентів доцільно проводити з метою визначення мотивації студентів і відповідно коригувати спрямованість навчального процесу. Більшості студентів професія дуже подобається, вони вважають себе конкурентоспроможними та хочуть у майбутньому працювати за спеціальністю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectсоціальні мотивиuk_UA
dc.subjectобрання спеціальностіuk_UA
dc.subjectмотивація студентівuk_UA
dc.subjectсоціологічне опитуванняuk_UA
dc.title«Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа(на прикладі ЛДУФК)»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курчаба_Кізло_Дудкевич_2019.pdf980.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.