Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Title: Інноваційні технології у виробництві майонезу
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Жук, О.
Zhuk, O.
Ромашко, І.
Romashko, I.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Галух, Б.
Halukh, B.
Keywords: інноваційні технології
виробництво майонезу
харчові технології
інженерія
технологія жирів
рецептура
Issue Date: 4-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Інноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с.
Abstract: У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Інноваційні....pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.