Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Title: | Інноваційні технології у виробництві майонезу |
Authors: | Паска, М. Paska, M. Жук, О. Zhuk, O. Ромашко, І. Romashko, I. Драчук, У. Drachuk, U. Галух, Б. Halukh, B. |
Keywords: | інноваційні технології виробництво майонезу харчові технології інженерія технологія жирів рецептура |
Issue Date: | 4-Nov-2019 |
Publisher: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Citation: | Інноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с. |
Abstract: | У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Інноваційні....pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.