Основи кулінарної майстерності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Вантажиться...
Дата
2019-09
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою викладання навчальної дисципліни «Основи кулінарної майстерності» є ознайомлення студентів із креативними підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виготовлення прикрас та оздоблення для різноманітних видів реалізованої кулінарної та кондитерської продукції , здобуття навичок і вмінь пов'язувати їх з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва прикрас та оздоблення для продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанного бізнесу, Основи кулінарної майстерності, Готельно-ресторанна справа, інформаційний обсяг навчальної дисципліни, рекомендована література
Бібліографічний опис
Основи кулінарної майстерності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 6 с.