Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 121-130 of 144 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
10
11
12
13
14
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-12-14
Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас
Маркович, І. І.
;
Паска, М. З.
;
Markovych, I. I.
;
Paska, M. Z.
2020-11-09
Завдання і функції контролю у навчальному процесі вищих закладів освіти
Ощипок, І. М.
;
Томаневич, М. Л.
;
Паска, М. З.
;
Ромашко, І. С.
;
Oshchypok, I. M.
;
Tomanevych, L. M.
;
Paska, M. Z.
;
Romashko, I. S.
2020-11-10
Вплив мікроелементної корекції раціону бугайців на метаболізм заліза та стан еритроцитопоезу
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-09
Динаміка зміни концентрації нікелю у саломасі при обробці силікагелем
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-10
Окремі аспекти контролю якості субпродуктів кроликів
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
;
Martyniuk, I. O.
2020-11-30
Состояние системы эритрона бычков на откорме полесской мясной породы взависимости от типов высшей нервной деятельности
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Вміст ліпідних компонентів у плазмі крові волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Гуфрій, Д. З.
;
Paska, M. Z.
;
Hufrii, D. Z.
2020-11-30
Влияние типов высшей нервной деятельности на активность аспартатаминотрансферазы и аланинаминотрансферазы в организме бычков волинськой мясной породы
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
140
Paska, M. Z.
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Bilenchuk, R. V.
.
next >
Subject
21
бугайці
14
волинська м'ясна порода
14
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
9
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
7
яловичина
6
залізо
.
next >
Date issued
130
2020
10
2021
3
2022
1
2015