Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507
Title: | Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Мартинюк, І. О. Paska, M. Z. Markovych, I. I. Martyniuk, I. O. |
Keywords: | технологія м'ясо курятини борошно сочевиці трави чебрецю плоди ялівцю рецептура |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин / Паска М. З., Маркович І. І., Мартинюк І. О. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - № 3(57), ч. 4. - С. 95-101. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2013_15_3(4)__19 (1)_Паска_Маркович_МАртинюк.pdf | 844.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.