Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507
Title: Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Мартинюк, І. О.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Martyniuk, I. O.
Keywords: технологія
м'ясо курятини
борошно сочевиці
трави чебрецю
плоди ялівцю
рецептура
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин / Паска М. З., Маркович І. І., Мартинюк І. О. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - № 3(57), ч. 4. - С. 95-101.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2013_15_3(4)__19 (1)_Паска_Маркович_МАртинюк.pdf844.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.