Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I. O.-
dc.date.accessioned2020-11-30T08:47:16Z-
dc.date.available2020-11-30T08:47:16Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин / Паска М. З., Маркович І. І., Мартинюк І. О. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - № 3(57), ч. 4. - С. 95-101.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectм'ясо курятиниuk_UA
dc.subjectборошно сочевиціuk_UA
dc.subjectтрави чебрецюuk_UA
dc.subjectплоди ялівцюuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.titleОптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2013_15_3(4)__19 (1)_Паска_Маркович_МАртинюк.pdf844.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.