Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.049 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia; Masliichuk, O.
2019Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтамиПаска, Марія; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, Mariia
2017Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістомПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2016Мікробіологічна та споживча характеристика м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилуПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2016Мінеральний склад м'ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилуПаска, Марія; Маслійчук, О.
2020-08-10Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатівПаска, Марія; Paska, Mariia; Маслійчук, О.