Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 110 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-10Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivitiesПаска, Марія; Paska, Mariia
2021-04-16Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку ЛьвоваКуцмида, Анастасія; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2021-09-17Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia
2021-09-16Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівніКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2021-09-09Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробівПаска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, Anastasiia
2021-09-09«Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесіПаска, Марія; Карпова, Марта; Карпов, Андрій; Paska, Mariia; Karpova, Marta; Karpov, Andrii
2021-09-16Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спортуЛевчук, Алла; Паска, Марія; Levchuk, Alla; Paska, Mariia
2021-09-17Особливості харчування спортсменів-футболістівПаска, Марія; Левчук, Алла; Paska, Mariia; Levchuk, Alla
2022-09-30Психологічні особливості обслуговування у сфері гостинностіНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2022-09-30Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговуванняЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia