Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-03
Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру
Кобрин, О.
;
Паска, М. З.
;
Kobryn, O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Органолептичний контроль якості варених ковбас
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
3
Paska, M. Z.
1
Kobryn, O.
1
Кобрин, О.
Subject
1
біохімічні технології
1
варені ковбаси
1
молочно-соєвий сир
1
органолептичний контроль
1
фізико-хімічні осни технології
1
харчова цінність сардельок
Has File(s)
3
true