Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27475
Title: Органолептичний контроль якості варених ковбас
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Keywords: м'ясні продукти
варені ковбаси
органолептичний контроль
Issue Date: 23-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Органолептичний контроль якості варених ковбас / М. З. Паска // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків, 2010. - С. 347.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27475
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_тези_ХДУХТ_2010.pdf276.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.