Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27475
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T10:19:51Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T10:19:51Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Органолептичний контроль якості варених ковбас / М. З. Паска // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків, 2010. - С. 347. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27475 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | органолептичний контроль | uk_UA |
dc.title | Органолептичний контроль якості варених ковбас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_тези_ХДУХТ_2010.pdf | 276.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.