Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 131-140 of 141 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-11-14Сучасний стан та перспективи розвитку етнічної гостинності ЛьвівщиниПаска, Марія; Німець, А.; Paska, Mariia; Nimets, A.
2023Регіональні страви Львівщини – основа Галицької кухніПаска, Марія; Свищ, Лілія; Фик, Богдан; Paska, Mariia; Svyshch, Liliya; Fuk, Bogdan
2023Банош – автентична страва, як регіональний сегмент етно-гастрономічного туризмуБоратинський, Олег; Паска, Марія; Свищ, Лілія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia; Svyshch, Liliia
2023Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізаціїПаска, Марія; Гузар, Уляна; Радзімовська, Ольга; Андрусів, А.; Paska, Mariia; Huzar, Uliana; Radzimovska, Olha; Andrusiv, A.
2023Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на ЗакарпаттіЩука, Г. П.; Паска, Марія; Побігун, О. В.; Shchuka, H. P.; Paska, Mariia; Pobihun, O. V.
2023-09-21Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщиниБоратинський, Олег; Паска, Марія; Німець, Андрій; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia; Nimets, Andrii
2023-06-21Концептуальні засади розвитку кавового туризму у ЛьвовіПаска, Марія; Пясецька, Єлизавета; Paska, Mariia; Piasetska, Yelyzaveta
2023-09-21Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцієюПаска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha
2024Паска Марія : Сучасний ресторанний бізнес – цe крафтові технології та здоровe харчування !Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2024Управління якістю в індустрії гостинності: концептуальні підходи в умовах цифрової трансформаціїПаска, Марія; Графська, Орислава; Запісоцький, Андрій; Paska, Mariia; Hrafska, Oryslava; Zapisotskyi, Andrii