Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.061 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-09-21Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Гілецький, Іван; Paska, Mariia; Hiletskyi, Ivan
2022-09-21Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha
2022-10-06Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесуЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-04-28Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війниРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2022-05-19Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyy, Ivan; Paska, Mariia
2023Регіональні страви Львівщини – основа Галицької кухніПаска, Марія; Свищ, Лілія; Фик, Богдан; Paska, Mariia; Svyshch, Liliya; Fuk, Bogdan
2023Банош – автентична страва, як регіональний сегмент етно-гастрономічного туризмуБоратинський, Олег; Паска, Марія; Свищ, Лілія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia; Svyshch, Liliia