Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-02
Формування професійних компетентностей магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Ембріональні дистрофії птиці: етіологія та діагностика
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Правові аспекти підготовки виробництва до заміни технологіії та виробів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Що є що у світі горіхів ?
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Баланс мікроелементів - як його досягнути?
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Визначення доброякісності м'яса птиці
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Окремі аспекти ідентифікації м'ясних консервів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Технологічні аспекти виготовлення сальтисонів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Технологічна оцінка яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
Discover
Subject
2
вміст пігментів
1
адсорбент
1
адсорбційна рафінація
1
баланс мікроелементів
1
білковий показник яловичини
1
біотинова недостатність
1
важкі метали
1
виготовлення сальтисонів
1
використання хелатних сполук
1
винахід
.
next >
Date issued
16
2020
Has File(s)
16
true