Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 140 (Search time: 0.024 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-23
Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-23
Проектування підприємництв олійно-жирової галузі з основами САПР : метод. рек. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Ощипок, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Oshchypok, I. M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр")
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Фізіологічний статус організму бугайців волинської м'ясної породи, залежно від типів нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Органолептичний контроль якості варених ковбас
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-01
Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-12-01
Перекисне окислення ліпідів у бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-01
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Кобальт, вітамін В 12 та функціональний статус еритропоезу за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-09-28
Глутатіон, сульфгідрильні групи та малоновий диальдегід за корекції мікроелементного живлення відгодівельних бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
5
Hufrii, D. F.
.
next >
Subject
21
бугайці
14
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
127
2020
9
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
140
true