Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12632
Title: Дослідження кон'юнктури ринку готельних послуг в Україні як передумова розробки ефективної маркетингової політики
Authors: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Keywords: готельні послуги
маркетинг
маркетингова політика
Issue Date: 2008
Citation: Іванова Л. О. Дослідження кон'юнктури ринку готельних послуг в Україні як передумова розробки ефективної маркетингової політики / Іванова Л. О. // Проблеми та перспективи розвитку економіки і підприємництва та комп'ютерних технологій в Україні : зб. матеріалів ІІІ міжвузів. наук.-техн. конф. наук.-педагог. працівників (18-19 березня 2008 р.). - Львів, 2008. - С. 39-41.
Abstract: Результати дослідження сучасного стану ринку готельних послуг в Україні дозволяють констатувати, що він розвивається недостатньо швидкими темпами, у складному мікро- та макросередовищі. Недосконалість функціональної структури, низький рівень надання основних та додаткових послуг не дозволяють у повному обсязі задовольнити потреби клієнтів як і туристична сфера, готельне господарство потребує серйозних аналітичних та прогностичних напрацювань. Підвищенню конкурентних позицій українського ринку готельних послуг сприятиме розвиток зовнішньоекономічної діяльності України, удосконалення технологій, впровадження нових видів та форм обслуговування, проведення послідовної маркетингової політики.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12632
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова Л..pdf505.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.