Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 80 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-03-22Інформаційні системи і технології в туризмі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 "Сфера обслуговування", напрям підготовки - 242 "Туризм", освітній ступінь - бакалаврЗаневська, Людмила; Zanevska, Liudmyla; кафедра інформатики та кінезіології
2022-05-16Вища математика : робоча навчальна програма, освітній ступінь - бакалавр, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальність 073 "Менеджмент"Мостова, Мар'яна; Mostova, M.
2022-05-16Вища математика : робоча навчальна програма, освітній ступінь - бакалавр, галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"Мостова, Мар'яна; Mostova, M.
2022-05-16Вища математика : робоча навчальна програма, освітній ступінь - бакалавр, галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальність 242 "Туризм"Мостова, Мар'яна; Mostova, М.
2022Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальність 073 "Менеджмент", освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризмуКалимон, Юлія; Kalymon, Yuliia; Кафедра української та іноземних мов
2022Робоча програма навчальної дисципліни "Методи і моделі прийняття управлінських рішень", галузь знань 07 Управління та адміністрування, спеціальність 073 Менеджмент, факультет туризму і післядипломної та заочної освіти, рівень вищої освіти магістрГуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2022Робоча програма навчальної дисципліни "Управління проєктами", галузь знань 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 Менеджмент, факультет туризму, рівень освіти: магістрЗавидівська, О.; Дудюк, В.; Zavydivska, O.; Dudiuk, V.; Кафедра економіки та менеджменту
2022Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа"Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу