Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Програми практик
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 28 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01-29
Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Коркуна, О. І.
;
Іжевська, О. П.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z..
;
Huzar, U. Ye.
;
Korkuna, O. I.
;
Izhevska, O. P.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29
Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Іжевська, О. П.
;
Коркуна, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Izhevska, O. P.
;
Korkuna, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-11-02
Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2021-01-18
Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-15
Програма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”
Гуль, І, Г.
;
Холявка, В. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
;
Hul, I. H.
;
Kholiavka, V. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19
Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
Павленчик, Н. Ф.
;
Гуцуляк, В. Р.
;
Баранівська, Х. С.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Hutsuliak, V. R.
;
Baranivska, Kh. S.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-26
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Радзімовська, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Radzimovska, O. V.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U.Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-05-25
Програма педагогічної практики аспірантів спеціальність 017 - «Фізична культура і спорт»
Відділ аспірантури та докторантури
2021-02-19
Програма та методичні вказівки щодо проходження переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
Павленчик, Н. Ф.
;
Гуль, І. Г.
;
Баранівська, Х. С.
;
Павленчик, А. О.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Hul, I. H.
;
Baranivska, Kh. S.
;
Pavlenchyk, A. O.
;
Кафедра економіки та менеджменту
Discover
Author
14
Кафедра готельно-ресторанного біз...
9
Паска, М. З.
8
Paska, M. Z.
8
Гузар, У. Є.
7
Huzar, U. Ye.
6
Кафедра економіки та менеджменту
5
Pavlenchyk, N. F.
5
Radzimovska, O. V.
5
Павленчик, Н. Ф.
5
Радзімовська, О. В.
.
next >
Subject
13
кафедра готельно-ресторанного біз...
7
виробнича практика
6
бакалавр
6
кафедра економіки та менеджменту
5
методичні вказівки
5
програма
4
переддипломна практика
4
практика
4
програма практик
4
спеціальність 073 - «Менеджмент»
.
next >
Date issued
16
2021
10
2020
2
2022