Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 121-129 of 129 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
...
10
11
12
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-30
Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
;
Martyniuk, I. O.
2020-11-30
Вплив типів вищої нервової діяльності на вміст В-ліпопротеїнів, триацилгліцеролів та холестеролу в організмі бугайців волинської та поліської м'ясних порід
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Состояние системы эритрона бычков на откорме полесской мясной породы взависимости от типов высшей нервной деятельности
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Вміст ліпідних компонентів у плазмі крові волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Гуфрій, Д. З.
;
Paska, M. Z.
;
Hufrii, D. Z.
2020-11-30
Влияние типов высшей нервной деятельности на активность аспартатаминотрансферазы и аланинаминотрансферазы в организме бычков волинськой мясной породы
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Обмін ліпідів у плазмі крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типу вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-17
Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
Discover
Author
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
5
Hufrii, D. F.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
128
2020
1
2015