Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653
Title: Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства
Authors: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Keywords: ресторанне господарство
екоупаковка
Issue Date: 17-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали IХ Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф.(10 грудня 2020 р. м. Київ ). - Київ, 2020. - С. 94-95.
Abstract: Метою даної роботи є моніторинг компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack та впровадження у заклади ресторанного бізнесу, зокрема і для кейтерингових послуг.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resource and Energy Saving Technologies_2020 Паска.pdf2.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.