Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653
Title: | Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. |
Keywords: | ресторанне господарство екоупаковка |
Issue Date: | 17-Dec-2020 |
Citation: | Паска М. З. Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали IХ Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф.(10 грудня 2020 р. м. Київ ). - Київ, 2020. - С. 94-95. |
Abstract: | Метою даної роботи є моніторинг компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack та впровадження у заклади ресторанного бізнесу, зокрема і для кейтерингових послуг. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Resource and Energy Saving Technologies_2020 Паска.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.