Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T07:33:11Z | - |
dc.date.available | 2020-12-17T07:33:11Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-17 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали IХ Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф.(10 грудня 2020 р. м. Київ ). - Київ, 2020. - С. 94-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27653 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є моніторинг компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack та впровадження у заклади ресторанного бізнесу, зокрема і для кейтерингових послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | екоупаковка | uk_UA |
dc.title | Інновації екоупаковки для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Resource and Energy Saving Technologies_2020 Паска.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.