Навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/49
Переглянути
Перегляд Навчальні програми за Ключові слова ""Готельно-ресторанна справа""
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Друга іноземна мова : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти(2019-02-15) Мельник, Мар'яна; Melnyk, Mariana; Кафедра української та іноземних мовМета: Практичне оволодіння усним (монологічним та діалогічним) мовленням, граматичним лексичним матеріалом, розвиток навичок читання та аудіювання.Документ Економіка та фінанси підприємств : навчальна програма для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”(2018-10-05) Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, NataliiaМетою викладання навчальної дисципліни «Економіка та фінанси підприємств» є розширити знання студентів щодо пізнання і дослідження розвитку об’єктивних економічних законів і закономірностей, що виникають і діють лише в них та навчити студентів їх практичному використанні.Документ Економіка та фінанси підприємств : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”(2019-02-11) Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджментуМетою викладання навчальної дисципліни «Економіка та фінанси підприємств» є розширити знання студентів щодо пізнання і дослідження розвитку об’єктивних економічних законів і закономірностей, що виникають і діють лише в них та навчити студентів їх практичному використанні.Документ Культура бізнесу : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа»(2018-12-26) Гузенко, Ірина; Huzenko, Iryna; Кафедра гуманітарних дисциплінМетою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності.Документ Маркетинг : програма навчальної дисципліни рівня освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”(2019-02-22) Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджментуМетою викладання навчальної дисципліни «Маркетинг» є формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємства.Документ Основи менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2018-11-22) Гуцуляк, Вікторія; Hutsuliak, ViktoriiaМетою вивчення дисципліни «Основи менеджменту» є формування сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі менеджменту, формування розуміння концептуальних основ системного управління організаціями; набуття умінь аналізу середовища функціонування організації, прийняття раціональних та логічних управлінських рішень, які спираються не на інтуїцію, а на фактичні аналітичні значення роботи підприємства.Документ Програма навчальної дисципліни "Туризмознавство" підготовки "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2017) Худоба, Володимир; Khudoba, VolodymyrМетою викладання навчальної дисципліни «Туризмознавство» є отримання студентами необхідних знань з наукових основ туризмознавства, а також у формуванні умов для здійснення оцінки туристичних ресурсів, функцій туризму, передумов здійснення туристичної діяльності.Документ Статистика : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2018-11-12) Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, AnatoliiМетою викладання навчальної дисципліни «Статистика» є сформувати у студентів теоретичні знання і практичні навички збирання, обробки, систематизації та аналізу інформації, виявлення і оцінювання закономірностей формування, розвитку та взаємодії складних соціальноекономічних явищ і процесів.Документ Туристичне країнознавство : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(2019-03-19) Скабара, Роман; Skabara, Roman; Кафедра спортивного туризмуЗгідно з вимогами освітньо-професійної програми студенти повинні: знати: основні категорії туристського країнознавства, етапи формування і сучасний стан досліджень у туристському країнознавстві, закономірності просторової організації туристської індустрії у найважливіших регіонах і країнах світу, основні сегменти ринку міжнародного туризму, їх функціонування у різних країнах, значення туризму у національному господарстві і світовій економіці, особливості державної політики у сфері туризму; вміти: використовувати методи туристсько-країнознавчих досліджень, характеризувати особливості функціонування туристської індустрії у різних державах і регіонах, аналізувати кількісні і якісні показники стану окремих сегментів туристської індустрії.Документ Українська мова професійного спілкування : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти(2019-05) М'ягкота, Ірина; Miahkota, Iryna; Кафедра української та іноземних мовМетою викладання навчальної дисципліни «українська мова професійного спілкування» є ознайомлення студентів з нормами сучасної української мови, підвищення загальної та мовної культури майбутніх фахівців сфери менеджменту, формування практичних навиків ділового усного та писемного спілкування, підвищення загальної мовної культури студентів, як носіїв української мовиДокумент Фізичне виховання (легка атлетика) : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»(2019) Свищ, Ярослав; Дунець-Лесько, Антоніна; Svyshch, Yaroslav; Dunets-Lesko, Antonina; Кафедра легкої атлетикиМета навчальної дисципліни – набуття студентами теоретичних і практичних знань, умінь, навичок видів легкої атлетики, організація та проведення змагань, використання отриманих знань у професійній діяльності.Документ Іноземна мова професійного спрямування : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти(2019-02-15) Матвіяс, Ольга; Matviias, Olha; Кафедра української та іноземних мовМета: Практичне оволодіння усним (монологічним та діалогічним) мовленням, граматичним та лексичним матеріалом; розвиток навичок читання та аудіювання.Документ Історія України : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»(2018-10-04) Труба, Руслана; Truba, RuslanaМета курсу полягає в розкритті закономірностей та особливостей політичного, економічного, соціального та культурного розвитку України, її відносин з іншими державами та народами.Документ Історія української культури : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 "Cфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму(2019-10-01) Сова, Андрій; Поліщук, Ростислав; Sova, Andrii; Polishchuk, Rostyslav; Кафедра олімпійської освітиМета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історико-культурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.