Силабуси
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/24363
Переглянути
Перегляд Силабуси за Ключові слова "cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”"
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-12) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу» є: проведення економічного аналізу особливостей організації та виявлення основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного господарства.Документ Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-19) Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання курсу «Ділові та протокольні заходи в готельноресторанній справі» є формування у студентів навичок виконувати організаційні та управлінські функції в процесі діяльності закладів готельного і ресторанного господарств з дотриманням вимог ділового та дипломатичного протоколу, набуття навичок з розв’язання проблемних ситуацій в процесі ділового спілкування з представниками іноземних держав в готельноресторанному бізнесі, набуття навичок з забезпечення належного рівня якості послуг у закладах готельно-ресторанного бізнесу при обслуговуванні представників іноземних держав.Документ Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до крафтових технологій продукції харчування в умовах закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва крафтової продукції у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння самостійно планувати і виконувати розробки крафтових технологій харчових продуктів, опанувати шляхи і методи виробництва крафтової продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.Документ Методологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета – викладання навчальної дисципліни є здобуття майбутніми фахівцями глибоких знань із методології і організації наукових досліджень, вибору напряму та теми наукового дослідження, організації науково-дослідної роботи для подальшого застосування її результатів у практичній діяльності.Документ Міжнародна готельна індустрія : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-12) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета курсу - підготовка спеціалістів за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про індустрію гостинності та світове готельне господарство.Документ Організація роботи фромажера : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-19) Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу«Організація роботи фромажера» є дисципліною вибіркової складової навчального плану і дозволить здобувачам сформувати індивідуальну освітню траєкторію. Під час вивчення даної дисципліни здобувачі вищої освіти отримують знання та навички що сприяють формуванню у студентів теоретичних і практичних знань з організації роботи фромажера у закладах ресторанного господарства, специфіки обслуговування при подачі сирних страв, а також із наукових основ зберігання і вживання сирів різних груп, типів та походження шляхом поглибленого вивчення основних підходів, принципів і методів роботи фромажера. Засвоєння студентами знань з організаційних, економічних, технологічних та технічних питань, які виникають в результаті діяльності фромажера у сучасних умовах.Документ Організація СПА та Велнес індустрії : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-19) Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення вибіркової дисципліни «Організація СПА та Велнес індустрії» є оволодіння теоретичними і практичними основами управління в галузі SPA & Wellness індустрії для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційно-управлінській, аналітичній та науково дослідницькій діяльності, пов’язаній з роботою курортних готелів і підприємств SPA & Wellness індустрії.Документ Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації.Документ Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-19) Гузар, Уляна Євгенівна; Huzar, Uliana Yevhenivna; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни «Світовий ринок готельно-ресторанних послуг» є формування спеціальних професійних знань у студентів з теоретичних засад світового ринку готельно-ресторанних послуг, особливостей організації заходів, функціонування інфраструктури та організації обслуговування туристів готельно-ресторанними закладами, а також вивчення особливостей функціонування сфери гостинності у різних регіонах світу.Документ Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.Документ Силабус атестаційного іспиту, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДо змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі», «Методологія і організація наукових досліджень», «Інновації в готельному господарстві», «Сучасні ресторанні тренди».Документ Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до класичних і сучасних технологій продукції харчування. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва продуктів функціонального харчування у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанувати шляхи і методи виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.Документ Українська мова професійного спрямування : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань- 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-05) Романчук, О. В.; Romanchuk, O. V.; Кафедра української та іноземних мовМета курсу “Українська мова професійного спрямування” полягає в ознайомленні студентів з нормами сучасної української літературної мови, підвищенні загальної та мовної культури майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, формуванні практичних навиків ділового усного та писемного спілкування, підвищенні загальної мовної культури студентів, як носіїв української мови.Документ Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві.Документ Інформаційні системи та технології : силабус курсу, освітній ступінь - магістр, галузь знань 241 Готельно-ресторанна справа, спеціальність Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-04-22) Заневський, Ігор Пилипович; Матвіїв, Василь Іванович; Zanevskyi, Ihor Pylypovych; Matviiv, Vasyl Ivanovych; Кафедра інформатики та кінезіологіїДисципліна – «Інформаційні системи і технології» призначена для засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок використання сучасних інформаційних технологій в готельно-ресторанній справі. Вивчення дисципліни дозволяє студентам: - формувати розуміння ролі інформаційних технологій в діяльності готельно-ресторанного підприємства і підготовки особистості до професійної діяльності, мотиваційно-цінного ставлення до вивчення технологічної сфери; - знайомити студентів з найбільш поширеними видами застосовуваних у готельноресторанній справі інформаційних технологій, азами застосування спеціалізованих комп`ютерних програм, особливостями діяльності різноманітних схем бронювання та організації готельно-ресторанних послуг, а також зі специфікою застосування інформаційних технологій в діяльності підприємств готельно-ресторанної справи; - формувати професійні вміння та навички для вирішення завдань застосування інформаційних технології у готельно-ресторанній справі; - позитивно впливати на розвиток творчих здібностей студентів, на їх подальшу професійну орієнтацію.