Силабуси
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/24363
Переглянути
Перегляд Силабуси за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 709
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Новітні технології в фізичній реабілітації осіб з різними нозологіями : силабус навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"(2020) Чеховська, Мар'яна; Chekhovska, Mariana; Кафедра фізичної терапії та ерготерапіїМетою викладання навчальної дисципліни «Новітні технології в фізичній реабілітації осіб з різними нозологіями» є формування у здобувачів третього рівня вищої освіти цілісного бачення пацієнта, навичок використання інформаційних і комунікаційних технологій, критичного аналізу та синтезу протиказань та застережень у роботі з особами з різними нозологіями, вмінь та навичок стосовно обстеження та застосування засобів фізичної реабілітації у поєднанні із новітніми технологіями у побудові заняття з фізичної реабілітації, що базуються на сучасних досягненнях провідних вітчизняних та іноземних вчених і світової практики.Документ Методи обстеження у фізичній терапії : силабус навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"(2020-01-27) Бас, Ольга; Bas, Olha; Кафедра фізичної терапії та ерготерапіїМета курсу – ознайомити студентів з методами досліджень різних систем організму людини (серцево-судинної, нервової, нервово-м'язової, дихальної тощо), які використовуються у практиці фізичного терапевта, з різноманітними методами дослідження його функціонального стану та основними принципами організації і проведення занять з фізичної терапіїДокумент Мікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму(2020-02-04) Прокопів, Тетяна; Prokopiv, Tetiana; Кафедра біохімії та гігієниМета: ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно-інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; сформувати у студентів систему спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.Документ Анатомія людини з основами спортивної морфології : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань "Освіта" спеціальності: 014 "Середня освіта (фізична культура)"; 017 "Фізична культура і спорт, різні групи населення"; 017 "Фізична культура і спорт"(2020-02-04) Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіологіїДокумент Організація туристичних подорожей : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційної програми «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня "бакалавр"(2020-02-17) Кучер, Павло; Kucher, Pavlo; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «організація туристичних подорожей» є вивчення теоретичних основ туристичних подорожей та ознайомлення студентів з особливостями організації подорожей у туристичній діяльності.Документ Навчальна практика «Вступ до фаху» : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 242 "Туризм" освітньо-кваліфікаційної програми «туризм»(2020-02-17) Лабарткава, Валентина; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризмуМета практики спрямована на ознайомлення студентів з профілем спеціальності, перспективами майбутньої професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності підприємств туристичної галузі, а також сприяти саморозвиткові студента.Документ Екологія : силабус курсу освітніього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційної програми «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-17) Худоба, Володимир; Khudoba, Volodymyr; Кафедра туризмуДокумент Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-17) Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть дізнатися не лише про особливості професійної діяльності у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про організацію освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в університеті. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння орієнтуватися у спільних та відмінних рисах між сферами рекреації, туризму та гостинності, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельно-ресторанному бізнесі.Документ Організація туристичних подорожей : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 242 "Туризм" освітньо-кваліфікаційної програми «Туризм» освітнього ступеня "бакалавр"(2020-02-17) Кучер, Павло; Kucher, Pavlo; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «організація туристичних подорожей» є вивчення теоретичних основ туристичних подорожей та ознайомлення студентів з особливостями організації подорожей у туристичній діяльності. Навчальна дисципліна розкриває умови та принципи діяльності туристичних підприємств на ринку України, створення та їх функціонування, технологію створення туристичного продукту та формування його асортименту.Документ Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою дисципліни “Інвестування готельного-ресторанного бізнесу” є ознайомити студентів з фундаментальними теоретичними і практичними основами, для розуміння стратегії, організації, інструментів та механізмів інвестиційної діяльності суб’єктів господарювання. Сформувати розуміння багатогранного впливу інвестиційного процесу на підвищення конкурентоспроможності підприємства готельного бізнесу, галузі національної економіки.Документ Кейтеринг : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Кейтеринг» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації обслуговування, розробка концепції кейтерингової компанії, бізнес-процеси, прогнозування динаміки попиту, обґрунтування виробничих процесів створення кулінарної продукції. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні.Документ Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть дізнатися не лише про особливості професійної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу, зокрема організації барної справи, отримати базову інформацію про організацію освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в університеті.Документ Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-25) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування.Документ Ціноутворення у готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-25) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація роботи сомельє : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-25) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи сомельє передбачає вивчення виноградарства та виноробства. асортимент і характеристика різних видів вин, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного та барного обслуговуванняДокумент Масаж : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»(2020-02-26) Руденко, Романа; Rudenko, Romana; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людиниДокумент Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-28) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельноресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.Документ Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-28) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни “Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво” є забезпечення єдиного комплексного підходу, системності та послідовності при отриманні потрібного достатнього обсягу знань і умінь здобувачами освітнього ступеня “бакалавр” відповідної спеціальності.Документ Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-03-03) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни «Світовий ринок готельно-ресторанних послуг» є формування спеціальних професійних знань у студентів з теоретичних засад світового ринку готельно-ресторанних послуг, особливостей організації заходів, функціонування інфраструктури та організації обслуговування туристів готельно-ресторанними закладами, а також вивчення особливостей функціонування сфери гостинності у різних регіонах світу.