Силабуси
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/24363
Переглянути
Перегляд Силабуси за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 855
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Новітні технології в фізичній реабілітації осіб з різними нозологіями : силабус навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"(2020) Чеховська, Мар'яна; Chekhovska, Mariana; Кафедра фізичної терапії та ерготерапіїМетою викладання навчальної дисципліни «Новітні технології в фізичній реабілітації осіб з різними нозологіями» є формування у здобувачів третього рівня вищої освіти цілісного бачення пацієнта, навичок використання інформаційних і комунікаційних технологій, критичного аналізу та синтезу протиказань та застережень у роботі з особами з різними нозологіями, вмінь та навичок стосовно обстеження та застосування засобів фізичної реабілітації у поєднанні із новітніми технологіями у побудові заняття з фізичної реабілітації, що базуються на сучасних досягненнях провідних вітчизняних та іноземних вчених і світової практики.Документ Методи обстеження у фізичній терапії : силабус навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"(2020-01-27) Бас, Ольга; Bas, Olha; Кафедра фізичної терапії та ерготерапіїМета курсу – ознайомити студентів з методами досліджень різних систем організму людини (серцево-судинної, нервової, нервово-м'язової, дихальної тощо), які використовуються у практиці фізичного терапевта, з різноманітними методами дослідження його функціонального стану та основними принципами організації і проведення занять з фізичної терапіїДокумент Мікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму(2020-02-04) Прокопів, Тетяна; Prokopiv, Tetiana; Кафедра біохімії та гігієниМета: ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно-інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; сформувати у студентів систему спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.Документ Анатомія людини з основами спортивної морфології : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань "Освіта" спеціальності: 014 "Середня освіта (фізична культура)"; 017 "Фізична культура і спорт, різні групи населення"; 017 "Фізична культура і спорт"(2020-02-04) Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіологіїДокумент Організація туристичних подорожей : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційної програми «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня "бакалавр"(2020-02-17) Кучер, Павло; Kucher, Pavlo; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «організація туристичних подорожей» є вивчення теоретичних основ туристичних подорожей та ознайомлення студентів з особливостями організації подорожей у туристичній діяльності.Документ Екологія : силабус курсу освітніього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційної програми «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-17) Худоба, Володимир; Khudoba, Volodymyr; Кафедра туризмуДокумент Основи індустрії гостинності : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-17) Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть дізнатися не лише про особливості професійної діяльності у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про організацію освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в університеті. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння орієнтуватися у спільних та відмінних рисах між сферами рекреації, туризму та гостинності, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельно-ресторанному бізнесі.Документ Навчальна практика «Вступ до фаху» : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 242 "Туризм" освітньо-кваліфікаційної програми «туризм»(2020-02-17) Лабарткава, Валентина; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризмуМета практики спрямована на ознайомлення студентів з профілем спеціальності, перспективами майбутньої професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності підприємств туристичної галузі, а також сприяти саморозвиткові студента.Документ Організація туристичних подорожей : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 242 "Туризм" освітньо-кваліфікаційної програми «Туризм» освітнього ступеня "бакалавр"(2020-02-17) Кучер, Павло; Kucher, Pavlo; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «організація туристичних подорожей» є вивчення теоретичних основ туристичних подорожей та ознайомлення студентів з особливостями організації подорожей у туристичній діяльності. Навчальна дисципліна розкриває умови та принципи діяльності туристичних підприємств на ринку України, створення та їх функціонування, технологію створення туристичного продукту та формування його асортименту.Документ Кейтеринг : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Кейтеринг» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації обслуговування, розробка концепції кейтерингової компанії, бізнес-процеси, прогнозування динаміки попиту, обґрунтування виробничих процесів створення кулінарної продукції. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні.Документ Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою дисципліни “Інвестування готельного-ресторанного бізнесу” є ознайомити студентів з фундаментальними теоретичними і практичними основами, для розуміння стратегії, організації, інструментів та механізмів інвестиційної діяльності суб’єктів господарювання. Сформувати розуміння багатогранного впливу інвестиційного процесу на підвищення конкурентоспроможності підприємства готельного бізнесу, галузі національної економіки.Документ Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-24) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть дізнатися не лише про особливості професійної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу, зокрема організації барної справи, отримати базову інформацію про організацію освітньої діяльності за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в університеті.Документ Ціноутворення у готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-25) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-25) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування.Документ Організація роботи сомельє : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-25) Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи сомельє передбачає вивчення виноградарства та виноробства. асортимент і характеристика різних видів вин, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного та барного обслуговуванняДокумент Масаж : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»(2020-02-26) Руденко, Романа; Rudenko, Romana; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людиниДокумент Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-28) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельноресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.Документ Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-28) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни “Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво” є забезпечення єдиного комплексного підходу, системності та послідовності при отриманні потрібного достатнього обсягу знань і умінь здобувачами освітнього ступеня “бакалавр” відповідної спеціальності.Документ Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-03-03) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни «Світовий ринок готельно-ресторанних послуг» є формування спеціальних професійних знань у студентів з теоретичних засад світового ринку готельно-ресторанних послуг, особливостей організації заходів, функціонування інфраструктури та організації обслуговування туристів готельно-ресторанними закладами, а також вивчення особливостей функціонування сфери гостинності у різних регіонах світу.