Робочі навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30220
Переглянути
Перегляд Робочі навчальні програми за Ключові слова "cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ «Крафтові технології»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. The purpose of the educational discipline "Craft technologies" is the formation of a system of knowledge on craft technologies for the production of food products from raw materials of animal and plant origin, mastery of professional knowledge, skills and abilities regarding basic and additional culinary processing raw materials, justification of parameters and hardware design of technological processes of production of craft products in the conditions of the restaurant business.Документ Методи наукових досліджень у сфері обслуговування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля, Ольга; Паска, Марія; Teslia, Olha; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Методи наукових досліджень у сфері обслуговування» є ознайомлення здобувачів з основами методології та методами науково-дослідної діяльності, зі стратегією та тактикою, етапами наукового пошуку, його значенням, сучасними напрямками наукових досліджень в галузі; систематизація та закріплення теоретичних знань й практичних вмінь щодо побудови ефективного процесу вирішення наукової задачі, оволодіння методикою оцінки ефективності її вирішення планування експерименту й аналіз його результатів. The purpose of the academic discipline "Methods of scientific research in the field of service" is to acquaint applicants with the basics of methodology and methods of scientific research activity, with strategy and tactics, stages of scientific research, its meaning, modern directions of scientific research in the field; systematization and consolidation of theoretical knowledge and practical skills regarding the construction of an effective process of solving a scientific problem, mastering the methodology for evaluating the effectiveness of its solution, planning an experiment and analyzing its results.