Робочі навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30220
Переглянути
Перегляд Робочі навчальні програми за Ключові слова "cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Тесля, Ольга; Паска, Марія; Teslia, Olha; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, навчити студентів реалізувати спеціальний економічний інструментарій менеджменту. The goal of the educational discipline "Instruments and technologies of management of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry" is the formation of theoretical, methodological and organizational and practical knowledge of the management technologies of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry in students, to teach students to implement special economic management tools.