Робочі навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30220
Переглянути
Перегляд Робочі навчальні програми за Ключові слова "branch of knowledge 24 "Sphere of service""
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ «Крафтові технології»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Петришин, Наталія; Паска, Марія; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. The purpose of the educational discipline "Craft technologies" is the formation of a system of knowledge on craft technologies for the production of food products from raw materials of animal and plant origin, mastery of professional knowledge, skills and abilities regarding basic and additional culinary processing raw materials, justification of parameters and hardware design of technological processes of production of craft products in the conditions of the restaurant business.Документ Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Тесля, Ольга; Паска, Марія; Teslia, Olha; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, навчити студентів реалізувати спеціальний економічний інструментарій менеджменту. The goal of the educational discipline "Instruments and technologies of management of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry" is the formation of theoretical, methodological and organizational and practical knowledge of the management technologies of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry in students, to teach students to implement special economic management tools.