Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Vovkanych Marian"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Вовканич Мар’ян; Паска Марія; Vovkanych Marian; Paska Mariia
  • Документ
    Крафтові технології хліба для HoReCa
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Беднарчук Олена; Маслійчук Ольга; Vovkanych Marian; Paska Mariia
    Мета. Розробити рецептуру хліба на заквасці із додаванням збагачувачів для розширення асортименту крафтового хліба для HoReCa. Objective. To develop a recipe for sourdough bread with the addition of enrichments to expand the range of craft bread for HoReCa.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок