Перегляд за Автор "Vovkanych Marian"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Вовканич Мар’ян; Паска Марія; Vovkanych Marian; Paska MariiaДокумент Крафтові технології хліба для HoReCa(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Беднарчук Олена; Маслійчук Ольга; Vovkanych Marian; Paska MariiaМета. Розробити рецептуру хліба на заквасці із додаванням збагачувачів для розширення асортименту крафтового хліба для HoReCa. Objective. To develop a recipe for sourdough bread with the addition of enrichments to expand the range of craft bread for HoReCa.