Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Varyvoda, Yu. Yu."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації
    (2020-12-14) Паска, М. З.; Варивода, Ю. Ю.; Гербер, Ю. Б.; Глумова, Н. В.; Волков, М. В.; Paska, M. Z.; Varyvoda, Yu. Yu.; Herber, Yu. B.; Hlumova, N. V.; Volkov, M. V.
  • Документ
    Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"
    (2020-12-14) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
  • Документ
    Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини
    (2020-11-03) Мосійчук, Г.; Марчук, А.; Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Mosiichuk, H.; Marchuk, A.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.
  • Документ
    Технологічні аспекти виробництва гусятини
    (2020-10-29) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок