Перегляд за Автор "Varyvoda, Yu. Yu."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації(2020-12-14) Паска, М. З.; Варивода, Ю. Ю.; Гербер, Ю. Б.; Глумова, Н. В.; Волков, М. В.; Paska, M. Z.; Varyvoda, Yu. Yu.; Herber, Yu. B.; Hlumova, N. V.; Volkov, M. V.Документ Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"(2020-12-14) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини(2020-11-03) Мосійчук, Г.; Марчук, А.; Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Mosiichuk, H.; Marchuk, A.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.Документ Технологічні аспекти виробництва гусятини(2020-10-29) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.